(Poistunut julkaisusta)

Hotellivastaava M/S Finlandialle
Eckerö Line

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

TÖITÄ MERINÄKÖALALLA!

Etsimme hotellivastaavaa iloiseen tiimiimme M/S Finlandialle!

Sinä tulet johtamaan laivan siivoushenkilökuntaa ja työtä, suunnittelet ja järjestät siivousosaston työt laivan viihtyvyyden, siisteyden ja puhtauden korkean standardin ylläpitämiseksi.

Osallistut aktiivisesti ja sitoudut käytännön työhön, toimit hyvässä yhteistyössä osastojen välillä, sekä yhtiön johdon kanssa. Huolehdit tiedottamisesta ja tiedonkulusta, niin omalla osastollasi kuin muiden osastojen kesken. Pidät yllä siistiä ja elävää laivaympäristöä, kehität ja seuraat palvelutasoa, kannattavuutta ja tuloksellisuutta. Olet budjettivastuussa osastostasi.

Lähin esimiehesi on laivan intendentti.

Taustasi

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta niin siivoustyöstä, laitteista ja menetelmistä kuin johtamisestakin – kykyä johtaa, motivoida ja innostaa henkilökuntaa. Omaat positiivisen asenteen, olet oma-aloitteinen ja reipas työ-otteissasi. Olet aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta ja sinulla on kaupallista asennetta. Olet tottunut käyttämään tietokonetta työssäsi.  Osaat hyvin suomea ja englantia. Viron ja muiden kielien osaaminen on eduksesi.

Työsuhde

Palkkaus ja muut ehdot voimassa olevan työehtosopimuksen (Ulkomaanliikenteen matkustaja-alussopimus) mukaan. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan lokakuun aikana. 

Tehtävää hoitaa työpari 1:1 vuorottelulla niin, että noin 7-10 päivän pituisen työjakson aikana asutaan ja työskennellään laivalla. Työjaksoa seuraa samanpituinen vapaajakso, jolloin työpari on työvuorossa.

Tarjoamme

Eckerö Linen työntekijänä sinulla on:

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä vilkkaassa kansainvälisten asiakkaiden ja liikenteen sykkeessä
  • Mukavia ja reiluja, tehtäviinsä sitoutuneita työkavereita Helsingissä, Tallinnassa ja laivalla
  • Mahdollisuus kehittää osaamistasi omalla alallasi ja omissa työtehtävissäsi
  • Kattava työterveyshuolto sekä työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Ateria-, liikunta-/ virike-etuja
  • Ainutlaatuisia etuja kuten erikoishintaisia laivamatkoja ja -palveluita sekä alennuksia Eckerö Linen omissa myymälöissä

Kiinnostuitko?
Liitä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme kautta https://eckeroline.teamtailor.com/jobs/275418-hotellivastaava-m-s-finlandialle 22.09.2019 mennessä. Odotamme hakemustasi!