(Poistunut julkaisusta)

Hotellityöntekijä, Koivulahden Rapukartano (Mänttä-Vilppula)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Koivulahden Rapukartano on Pirkanmaalla Mänttä-Vilppulassa sijaitseva matkailualan yritys. Rapukartano tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kokous-, juhla-, majoitus- sekä elämyspalveluita täyden palvelun periaatteella, tunnelmallisessa kartanomiljöössä luonnon rauhassa. Ruoka on Rapukartanossa sydämen asia, josta kertovat tuoreet ja kotimaiset raaka-aineet, jotka hankitaan pääosin lähialueelta. 

Haemme heille nyt tiimiin vahvistukseksi reipasta

HOTELLITYÖNTEKIJÄÄ.

Etsimme juuri Sinua, hotellityöstä kiinnostunutta, tarkkaa, huolellista, joustavaa ja asiakaspalvelutaitoista monitoimityöntekijää, jolle on luontaista tehdä työt tarkasti ja ammattiylpeydellä. Arvostat laatua ja haluat tulla ja kasvaa rapukartanolaiseksi! Osaat ottaa koppia aamupalan hoitamisesta siivoustyön ohella. 

Voit olla taustaltasi matkailu -tai kaupalliselta alalta, ravintola-alalta, kodinhoitoalalta tai mistä vain! Tässä tehtävässä tärkeintä olet Sinä ja tapasi tehdä töitä.

Edellytämme vain:

  • hygieniapassia
  • huippua, reipasta asennetta tehdä töitä laadukkaassa ympäristössä
  • oma-aloitteisuutta, toimeliasta työotetta
  • luovaa ja sisäistä yrittäjähenkisyyttä; kun yksi homma loppuu, ideoit jo seuraavaa
  • perustason suomen ja englannin kielen taitoa 

Eduksi katsomme työkokemuksen alan tehtävistä, catering- tai matkailupalvelualan koulutuksen, kassataidot sekä muut taidot, esim. tekniset taidot tai kiinnostuksen puutarhan hoitoon.

Rapukartano tarjoaa sinulle:

  • itsenäisen työnkuvan
  • monipuoliset työtehtävät, riippuen osaamisestasi
  • hyvät työsuhde-edut, neuvoteltavissa myös yöpymismahdollisuus
  • raikkaan ja nuorekkaan ilmapiirin ja tiimin täyden tuen huumoria unohtamatta!

Työ on pääosin aamuvuoropainotteista, mutta monipuoliselle tekijälle työtä on tarjota muinakin aikoina. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, tavoitteena on vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Palkkaus on MaRan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Hae ylivoimaisesti siisteimpään työhön Mänttä-Vilppulassa! 

Täytä hakemus CV:n kera alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.