Hotellityöntekijä Kauppahotelliin
Kauppahotelli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Jos kaipaat itsellesi monipuolista kokemusta hotelliympäristössä ja koet omaavasi loistavat asiakaspalvelutaidot, mutta kaipaat työhösi myös muutakin sisältöä. Niin meillä olisi paikka tarjolla, josta ei tekemisen meininkiä puutu!

Tehtäviisi kuuluu hotellin vastaanotossa asiakkaiden palveleminen, kerrossiivous ja aamiaisella työskentely sekä sen valmistaminen. Erityisen tärkeää tehtävässä on joustava asenne työskentelyyn. Tehtäviin perehdytetään, joten ei hätää, vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kaikista hotellin työtehtävistä. Perehdytyksen jälkeen tulet työskentelemään osittain yksin, joten sinun tulee pystyä toimimaan myös itsenäisesti.

Toivomme työntekijältä joustavaa palveluasennetta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Persoonana olet aurinkoinen ja luotettava tekijä. Pärjäät myös yllättävien tilanteiden kanssa ja tehtävien laadukas hoitaminen on sinulle luontaista. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, alan koulutus tai aiempi kokemus Hotellinx- järjestelmän käytöstä ovat tehtävässä eduksi. Toivoisimme sinulta kuitenkin löytyvän kokemusta ainakin yhdestä tehtävän osa-alueesta. Lisäksi toivoisimme, että sinulta löytyy hygienia- sekä anniskelupassi tai olet valmis hankkimaan ne ennen töiden aloitusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toistaiseksi voimassa olevan työpaikan Kauppahotellin ympäristössä. Töitä tehdään kahdessa eri vuorossa, vähintään 90/3vko. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Jos koet kaipaavasi työurallesi uusia tuulia, jätä meille hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot