Hotellityöntekijä Kauppahotelliin
Kauppahotelli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Kaipaatko itsellesi monipuolista kokemusta hotelliympäristössä? Koetko omaavasi loistavat asiakaspalvelutaidot, mutta kaipaat työhösi myös muuta sisältöä? Nyt meillä olisi paikka tarjolla, josta ei tekemisen meininkiä puutu!

Tehtäviisi kuuluu hotellin vastaanotossa asiakkaiden palveleminen, kerrossiivous ja aamiaisella työskentely sekä sen valmistaminen . Erityisen tärkeää tehtävässä on aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä joustava asenne työskentelyyn. Tehtäviin kuitenkin perehdytetään, joten ei hätää, vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kaikista hotellin työtehtävistä. Perehdytyksen jälkeen tulet työskentelemään osittain yksin, joten sinun tulee pystyä toimimaan myös itsenäisesti.

Toivomme työntekijältä joustavaa palveluasennetta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Persoonana olet aurinkoinen ja luotettava tekijä. Pärjäät myös yllättävien tilanteiden kanssa ja tehtävien laadukas hoitaminen on sinulle luontaista. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, alan koulutus tai aiempi kokemus Hotellinx- järjestelmän käytöstä ovat tehtävässä eduksi. Lisäksi toivoisimme, että sinulta löytyy jo hygienia- sekä anniskelupassi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toistaiseksi voimassa olevan työpaikan Kauppahotellin ympäristössä. Töitä tehdään kahdessa eri vuorossa, vähintään 90/3vko, mutta todelliset työtunnit tulevat todennäköisesti olemaan suuremmat. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Jos koet kaipaavasi työurallesi uusia tuulia, jätä meille hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476042
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Hollola, Orimattila, Heinola