(Poistunut julkaisusta)

Hotellisiivoojia Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt  Helsingissä sijaitsevaan maineikkaaseen hotelliin
 
HOTELLISIIVOOJIA 
 
Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia (37,5 h/viikko) ja työvuorot sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville kello 8-18 väliin.  
 
Hotellisiivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa hotellin vieraiden ja työntekijöiden viihtyvyyden siivoamalla hotellihuoneita. Tehtäviin kuuluu ajoittain myös aamiaisapuna toimimista, sekä muita kerroshoidon tehtäviä kuten laukkujen kantamista.  
 
Etsimme iloiseen joukkoomme reippaita työstä innostuvia uusia jäseniä. Vaikka työ on itsenäistä ja hektistä apua saa tarvittaessa aina kaverilta. Olet erinomainen asiakaspalvelija ja sinulla on silmää yksityiskohdille. Viihdyt nopeatempoisissa työtehtävissä. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen hotellisiivouksesta. Tehtävässä tarvitset suomen tai englannin kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.  
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Kuulostiko tänä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea viimeistään 29.8. mennessä hakulomakkeella, mutta jos innostuit tehtävästä hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Saara-Kaisa Ojajärvi p. 050 511 9322 ma- pe kello 8-16.