(Poistunut julkaisusta)

Hotellisiivoojia Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt haemme asiakaspalveluhenkisiä siivoojia Helsingin keskustassa sijaitsevaan hotelliin. Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työvuorot sijoittuvat klo 8-18 välillä maanantaista sunnuntaihin. 

Siivoojana huolehdit maineikkaan hotellin kerroshoidosta yhteisten toimintatapojemme mukaisesti. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Tarvittaessa avustat myös matkalaukkujen kantamisessa ja hotellin aamupalatarjoilussa. 

Toivomme sinulta kokemusta siivoustehtävistä, erityisesti kokemus kerroshoidosta on eduksesi. Olet palveluhenkinen, ja viihdyt nopeatempoisessa työssä. Sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote ja osaat toimia itsenäisesti annettujen ohjeiden ja perehdytyksen mukaisesti. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset suomen tai englannin kielen taitoa. Arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. 

Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Essi Jordan, essi.jordan@coor.com. 

Hae tehtävää täyttämällä hakemus mahdollisimman pian. Työt alkavat helmikuussa, viimeistään 1.3.2019.