(Poistunut julkaisusta)

Hotellisiivoojia Helsinkiin kokoaikaisiin työsuhteisiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt maineikkaaseen hotelliin Helsingin keskustaan
 
HOTELLISIIVOOJIA
 
Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia (37,5 h/viikko) ja työvuorot sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville kello 8-18 väliin. 
 
Hotellisiivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa hotellin vieraiden ja työntekijöiden viihtyvyyden siivoamalla huoneita. Tehtäviin kuuluu myös aamiaisapuna toimimista, sekä muita kerroshoidon tehtäviä kuten laukkujen kantamista. 
 
Etsimme iloiseen joukkoomme reippaita työstä innostuvia uusia jäseniä. Vaikka työ on itsenäistä ja hektistä apua saa tarvittaessa aina kaverilta. Olet erinomainen asiakaspalvelija ja sinulla on silmää yksityiskohdille. Viihdyt nopeatempoisissa työtehtävissä. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen hotellisiivouksesta, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Tehtävässä tarvitset suomen tai englannin kielen taitoa. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
Kuulostiko tänä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea viimeistään 21.6. mennessä hakulomakkeella, mutta jos innostuit tehtävästä hae paikkaa jo tänään? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Saara-Kaisa Ojajärvi p. 050 511 9322 ma- pe kello 8-16.