(Poistunut julkaisusta)

Hotellisiivooja/kohdevastaava, Tampere, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle vakituista, osa-aikaista hotellisiivoojaa/kohdevastaavaa Tampereen keskustaan. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin!

Tässä työssä toimit monipuolisissa tehtävissä siivoojana ja kohdevastaavana hektisessä hotelliympäristössä. Hotellisiivoojan työ pitää sisällään hotellihuoneiden ja muiden hotellin tilojen siivouksia, töiden organisontia ja opastamista. Kohdevastaavan roolissa toimit palveluohjaajien apukäsinä, kohteen vakisiivoojien sijaisena ja opastat uusia työkavereitasi tehtäviinsä. Lisäksi huolehdit pyykkihuollosta sekä tarviketäydennysten toimittamisesta kohteeseen.

Toivomme, että sinulla olisi jo valmiiksi siivousalan kokemusta. Tärkeää on myös, että pidät aidosti niin asiakaspalvelusta, tiimin kanssa yhteen hiileen puhaltamisesta kuin toisinaan hyvinkin reippaasta ja nopeatempoisesta tekemisen meiningistä.

Kohdevastaavan työvuorot vaihtelevat hotellin varaustilanteen mukaan ja sijoittuvat kaikille viikonpäiville n. klo 9-21 välille. Työtunteja on vähintään 24h/vko, tilanteesta riippuen tunteja voi olla tarjolla enemmänkin. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa vuokratyösuhteena Nordic Henkilöstöpalvelujen kautta.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Anna Virtanen, p. 050 355 7733. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.