Hotellisiivooja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Hotellisiivoojia

Me etsimme reippaita ja osaavia hotellisiivoojia asiakkaallemme N-Cleanille työskentelemään Turussa sijaitsevaan hotelliin. 

N-Clean Oy on Suomessa vuonna 2004 perustettu perheyhtiö. N-Cleanilla on yli 30 vuoden kokemus ulkoistetuista siivouspalveluista. Olemme erikoistuneet hotellien, laivojen ja toimitilojen siivoukseen. Siivoamme vuosittain esimerkiksi 1,6 miljoonaa hotellihuonetta.

Haemme siivoojia erityisesti päivävuoroon klo 7 - 15, mutta lisävuoroja viikonloppuisin on myös mahdollista tehdä! Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa.

Sinulta tulisi löytyä aikaisempaa kokemusta hotellisiivouksista. Työtahti on nopea, joten tehtävä edellyttää ripeää ja oma-aloitteista työskentelytapaa työn laadusta tinkimättä! Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ennen töiden aloitusta. Työkieli on suomi tai englanti.

Hakijalta odotamme:

- Aikaisempaa kokemusta hotellisiivouksesta tai alan soveltuvaa koulutusta.

- Ripeä ja oma-aloitteinen työote

- Suomen ja/tai englannin kieli

Töiden kesto on alustavasti marraskuun loppuun saakka, mutta jatko on mahdollinen! Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työt pääsee aloittamaan heti! Lähetäthän pikaisesti hakemuksesi ansioluettelosi kera hakulinkin kautta. Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätiedot 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tuomas Arjamaa
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
045 2148 414
tuomas.arjamaa@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot