Hotellisiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme hotellisiivoojia Tampereen keskustaan. 

Tehtäviin kuuluu kerrossiivous eli hotellihuoneiden siivoustehtävät. Aiempi siivouskokemus on eduksi muttei välttämätöntä, sillä työhön kuuluu kattava perehdytys. Tärkeintä on reipas asiakaspalveluasenne ja työtä pelkäämätön ote. Osaathan myös englantia sen verran, että tarvittaessa palvelet hotelliasiakkaita englannin kielellä.

Työtä on tarjolla ma-su klo 9-21 välillä asiakkaan tarpeen ja oman tilanteesi mukaan, tarvittaessa töihin kutsuttavana tai 20-25 h/vko työajalla. Kerrossiivojan palkkaus on työehtosopimuksen mukainen eli PR2 10,67 €/h.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kyseessä on pitkäaikainen keikkatyö.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Kaarina Ahonen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, kaarina.ahonen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Voimme huomioida vain hakujärjestelmämme kautta tulleet hakemukset, kiitos.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340774
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaarina Ahonen (kaarina.ahonen (a) nordic.fi)