(Poistunut julkaisusta)

Hotellisiivooja, Tampere, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakasyrityksellemme hotellisiivoojia Tampereen keskustan alueelle. 

Tehtäviin kuuluu kerrossiivous eli hotellihuoneiden siivoustehtävät. Aiempi siivouskokemus on eduksi muttei välttämätöntä, sillä työhön kuuluu kattava perehdytys. Tärkeintä on reipas asiakaspalveluasenne ja työtä pelkäämätön ote. Osaathan myös englantia sen verran, että tarvittaessa palvelet hotelliasiakkaita englannin kielellä.

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan ma-su klo 8-21 välillä. Töitä voit tehdä oman tilanteesi mukaan, tarvittaessa töihin kutsuttavana tai 20-25 h/vko työajalla. Kerrossiivojan palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä on pitkäaikainen keikkatyö.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordicilla henkilöstökonsultti Sofia Rosvall, sofia.rosvall@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Voimme huomioida vain hakujärjestelmämme kautta tulleet hakemukset, kiitos.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.