(Poistunut julkaisusta)

Hotellisiivooja Pihtiputaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää

SIIVOOJAA

asiakaskohteeseemme Pihtiputaalle.

Siivoojan tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta hotelliympäristössä. Työaika sijoittuu arkisin klo 06-14 välille ja työtunteja kertyy keskimäärin 20-37,5 viikossa. Lisäksi työhön kuuluu kiertävä viikonloppuvuoro. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä ja alan koulutus eivät ole välttämättömiä, sillä saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä reipasta asiakaspalveluasennetta. Ajokortti ja mahdollisuus auton käyttöön ovat suotavia kohteen sijainnin vuoksi. Toivomme, että pidät monipuolisista työtehtävistä ja sinulla on omatoiminen työskentelyasenne.

Me ISS palveluilla tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi aina kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi saakka.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 4.4.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -