(Poistunut julkaisusta)

Hotellisiivooja Pihtiputaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Pihtiputaalle.

Siivoojan tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta hotelliympäristössä. Työaika sijoittuu klo 06-15 välille arkisin sekä viikonloppuisin ja työtunteja kertyy 10-37,5 viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä ja alan koulutus eivät ole välttämättömiä, sillä saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Ajokortti ja mahdollisuus auton käyttöön ovat suotavia kohteen sijainnin vuoksi. Eduksi katsomme, jos sinulla on työkokemusta tai alankoulutus siivous- tai hotellialantehtävistä. Toivomme, että pidät monipuolisista työtehtävistä ja sinulla on omatoiminen työskentely asenteen.

Me ISS palveluilla tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja hyödyntää kilpailukykyisiä työsuhde-etuja.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 11.11.2018.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

– ISS on savuton työpaikka –