Hotellisiivooja Ouluun
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

HOTELLISIIVOOJAA OULUUN!

 

Etsimme hyviä tiimipelaajia hotellimaailmaan! Työ sisältää hotellihuoneiden siivousta ja asiakaspalvelua. Työskentelet yhdessä kohteen muiden siivoojien kanssa, joten pääset hienosti osaksi L&T:n omaa työyhteisöä. Työ on osa-aikainen, jossa pääset vaikuttamaan tuntimäärään itse. Tarjolla on vähintään 5h/vko ja tunteja saa lisää halutessa. Tarjolla on vaihtelevia vuoroja niin arkisin tai viikonloppuisin ja kuuntelemme toiveitasi työvuorojen sijoituksesta. Kellonajallisesi työpanostasi tarvitsemme useimmiten klo 10 – 16 välillä. Halutessasi täydennystä työviikkoon saat alueen muista kohteista!

 

Ennen kaikkea etsimme henkilöä, jolla on positiivinen palveluasenne ja halu tuottaa yhteistyössä asiakkaan kanssa hyviä asiakaskokemuksia. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus siivoustyöstä, mutta emme edellytä sitä. Kiinnitämme huomiota iloiseen, reippaaseen asenteeseen, jonka avulla kohtaat niin erilaiset asiakkaat kuin työtehtävät!

 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esihenkilösi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme! 

 

Me odotamme sinua täällä jo innolla, joten jätä hakemus oikean ylänurkan HAE -painikkeen kautta! Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin seikka, palvelumestarimme Ulla Pyörälä vastaa mielellään kysymyksiisi arkisin klo 9 – 14 välillä p. 050 9951014 tai ulla.pyorala(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Kurkkaa vielä, millaista siivoustyö on L&T:llä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529387
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Oulu