(Poistunut julkaisusta)

Hotellisiivooja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Kouvolaan.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous hotellin yleistiloissa, kuten aulan, ravintolasalin, aamiaistilan, WC-tilat, henkilökunnan sosiaalitilat, kosteat tilat ja terassit. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä osa-aikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin pääosin klo 6-10 välille, myös muut vuorot ovat mahdollisia. Työtunteja kertyy n. 22,5 h/vko.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä vähintään vuoden ajalta ja mielellään laitoshuoltajan koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erityisesti aurinkoista palveluasennetta. Tarvitset lisäksi hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.10.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

– ISS on savuton työpaikka –