(Poistunut julkaisusta)

Hotellisiivooja, kesätyö, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!


Etsimme asiakasyrityksellemme kesäksi hotellisiivoojia Tampereen keskustan alueelle. 

Tehtäviin kuuluu hotellihuoneiden siivous. Aiempi siivouskokemus on eduksi, muttei välttämätöntä, sillä työt alkavat perehdytyksellä. Tärkeintä on reipas asiakaspalveluasenne ja työtä pelkäämätön ote. Osaathan myös englantia sen verran, että tarvittaessa palvelet hotelliasiakkaita englannin kielellä.

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan ma-su klo 9-21 välillä. Töitä voit tehdä oman tilanteesi mukaan, tarvittaessa töihin kutsuttavana. Kesän aikana työmäärät vaihtelevat hotellin asiakasmäärien mukaan. Lomakauden aikana töitä on hyvin tarjolla.

Kesän jälkeen töitä on mahdollista jatkaa osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella. Kerrothan siis hakemuksessasi mahdollisimman hyvin myös käytettävyydestäsi.

Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordicilla henkilöstökonsultti Anna Virtanen, anna.virtanen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Voimme huomioida vain hakujärjestelmämme kautta tulleet hakemukset, kiitos.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.