(Poistunut julkaisusta)

Hotellipäällikkö
Original Sokos Hotel Tripla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Original Sokos Hotel Tripla, Kylä, joka yhdistää

Original Sokos Hotel Triplassa ihmiset ja kohtaamiset ovat pääosassa. Haluamme tulla tunnetuksi lämpimästä ja henkilökohtaisesta tavastamme kohdata niin vieraat kuin alueen asukkaat. Ideologialtamme olemme kuin perinteinen suomalainen kylä – yhteisöllinen ja välittävä.

Palvelemme vieraitamme sydämellisellä otteella, jota johtaa halu tuottaa aitoja ja sykähdyttäviä elämyksiä. Meille on tärkeää, että laadukkaat palvelut ja elämykset ovat kaikkien saatavilla. Olemme ylpeinä mukana kehittämässä koko Pasilan aluetta – uutta urbaania kyläyhteisöä, joten paikallisuus ja yhdessä tekeminen näkyvät ja kuuluvat kaikessa tekemisessämme.

Uusi hotelli rakentuu osaksi Pasilan uutta kaupunkikeskusta Triplaa, joka kasvaa vauhdilla kolmen korttelin kokonaisuudeksi sisältäen muun muassa ostoskeskuksen, liiketiloja sekä asuntoja. Keski-Pasilasta tulee Triplan myötä Helsingin uusi ja elävä keskus, jonka rakentumisessa myös OSH Triplalla on merkittävä rooli.

Nyt etsimme joukkoomme HOTELLIPÄÄLLIKKÖÄ,

jossa yhdistyy tekemisen meininki ja ideat siitä, miten luodaan maailman parhaita asiakaskokemuksia.

Etsimme monipuolista tekijää aitiopaikalle rakentamaan uutta hotellia ja sen persoonallista identiteettiä. Tuo kädenjälkesi näkyviin – osaamistasi kaivataan seuraavissa tehtävissä:
• Sydämellisten kohtaamisten mahdollistaminen ja tiimin valmentava johtaminen merkityksellisiin asiakaskohtaamisiin
• Myynnillisen palvelukulttuurin johtaminen
• Vastuullinen ja tuloksellinen 430 huoneen majoitustoiminnan johtaminen

Kaipaamme joukkoomme rohkeaa rakentajaa, joka ymmärtää hotelli- ja matkailualan trendejä ja omaa inhimillisen johtamisotteen sekä terveen uteliaisuuden. Lisäksi toivomme, että ymmärrät digitaalisen asiakaskokemuksen merkityksen sekä liikut ja tuotat vaivattomasti sisältöä myös digitaalisissa kanavissa.

Tarjoamme sinulle uuden hotellin kehittämisen ohella mahdollisuutta viitoittaa matkailualan suuntaa Suomessa. Teemme työtä yhdessä Pasilan yhteisön kanssa, joten työsi ei rajoitu pelkästään hotellin seinien sisäpuolelle.

Saappaat ovat suuret, mutta niin on myös kädenjälkesi. Meillä kannustetaan innostumaan ja kokeilemaan myös niitä hulluja ideoita. Sinulle tarjotaan mahdollisuus tuoda osaamisesi osaksi uniikkia projektia, jollaista ei Suomesta löydy toista.
Mikäli haluat mukaan hotellimatkallemme, lähetä hakemuksesi tehtävään sekä CV viimeistään 23.6.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Hanna Riihimäki puhelimitse +358 504 640 589 tai sähköpostitse hanna.riihimaki@sok.fi