(Poistunut julkaisusta)

Hotellipäällikkö Original Sokos Hotel Wiklundille
Turun Osuuskauppa, Original Sokos Hotel Wiklund

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Wiklund on turkulaisille sydämen asia. Wiklund on torin jatke, joka tarjoaa enemmän kuin mikään muu paikka. Se on alueen yrittäjiä, matkailijoita ja asukkaita varten. Sinua varten. Se on iso syli, jossa jokaisesta pidetään huolta. Siellä viihdytään ja viivytään. Wikkellä kuunnellaan ja palvellaan asiakasta luovasti, ylpeästi ja yllätyksellisesti. Wiklundilla tavataan, syödään, ”mennää kaffel”, shoppaillaan, työskennellään ja yövytään. Sinne on aina syy tulla.

Nyt haemme hotellipäällikköä johtamaan uuden Original Sokos Hotel Wiklundin henkilöstöä
ja toimintaa suurella sydämellä.

Emme pelkästään toivo,että asiakkaamme rakastaisivat meitä, vaan haluamme osoittaa, kuinka me rakastamme asiakkaitamme.

Hotellipäällikkönä toteutat esimerkillisesti sydämellisesti suomalainen- palvelulupausta asiakkaillemme ja varmistat sen laadun ja toteutumisen henkilöstön työssä päivittäin. Haluat aidosti tuoda onnea, iloa ja rakkautta sekä uusia kokemuksia asiakkaillemme yhdessä henkilöstösi kanssa. Aitoa, läsnäolevaa, vieraanvaraista ja välittävää ihmisten kohtaamista – originaaleinta originaalia.

Työssäsi Wiklundin hotellipäällikkönä tarvitset ymmärrystä sekä Original- hotellikonseptin määrätietoisesta toteuttamisesta että uusiutuvan Wiklundin laaja-alaisesta kokonaisuudesta. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja olet innostunut sekä innostava esimies. Hotellipäällikön työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Me tarjoamme Sinulle yrityksemme erinomaiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden olla tärkeässä asemassa mukana rakentamassa uusiutuvaa Wikkeä!

Jätä hakemuksesi tehtävään osoitteessa rekry.tokkilainen.fi viimeistään 27.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Tarja Jalonen, p. 010 764 50 11. Hänet tavoitat ma 18.3. klo 9-10 ja to 21.3. klo 16-17.