Hotellin kerrossiivooja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopioon reippaita ja motivoituneita kerrossiivoojia osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työ sopii erinomaisesti opiskelijoille ja muille lisäansioita tarvitseville. Työ on päivätyötä ja työvuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin. Vuorot ovat sovittavissa joustavasti mm. toisen työn ja opiskelujen oheen.

Hakijoilta odotamme

- oma-aloitteisuutta

- joustavuutta ja huolellisuutta

- tiimityöskentelytaitoa

- rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan

- suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Annamari Leivo puh. 040 055 2912 ja Venla Kinnunen puh. 040 530 0106


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1247142
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio