Hotelli- & ravintolatyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021
Hotelli, ravintola Honkahovi tarjoaa mutkatonta asumista ja rehtiä ruokaa ystävällisen palvelun säestämänä aivan Honkajoen keskustassa, kantatien varressa. Honkahovin hotelli on viihtyisän pieni ja se majoittaa sekä kiireisen työmatkaajan kuin leppoisan lomailijankin. Honkahovin kotoisa lounas on tarjolla ma-pe klo 10:30-15. Heillä on matkailupisteitä myös Isojoella Lauhansarven luontomatkailukeskuksessa sekä Kangasjärven leirintäalueella.

Haemme asiakkaallemme Lauhatuotanto Oy:lle hotelli- & ravintolatyöntekijää Honkahoviin Honkajoelle. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 11-16 välille.

Työtehtäväsi ovat laajat mm. asiakaspalvelu, kassatarjoilu, ruoka-annosten valmistus sekä hotellihuoneiden siivous. Vastuullasi on siis monipuoliset hotellin sekä ravintolan tehtävät.

Haemme tehtävään pirteää ja iloista asiakaspalveluhenkistä tekijää. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä. Kokemus veikkaukoneen käytöstä katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä myös toisissa kohteissamme. 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan työaikoihisi. Pääset työskentelemään mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä sekä monipuolisissa tehtävissä. Palkkaus määräytyy tessin mukaan.

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Aloitamme haastattelut heti ja mahdollinen valinta voidaan tehdä jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Rekrytointia hoitaa Eezy Kankaanpää. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä (arkisin klo 8-16).

Eezy VMP Kankaanpää
p. 044 704 9410
kankaanpaa.vmp@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495947
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 8.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ikaalinen, Kihniö, Parkano, Honkajoki, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Lavia