(Poistunut julkaisusta)

Hotelli- ravintola- ja matkailualan liiketoiminnan lehtori
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Haagan restonomikampukselle

hotelli- ravintola- ja matkailualan liiketoiminnan ammattilaista opetustehtäviin.

Tehtävä on voimassa toistaiseksi 1.1.2020 alkaen.

Sinulla on vankkaa ja tuoretta kokemusta menestyksekkäistä ja tulosvastuullisista hotelli- ravintola- ja matkailualan johtotehtävistä, mielellään kansainvälisistä työympäristöistä. Olet suunnannäyttäjä, joka hahmottaa alan tulevaisuuden mahdollisuudet. Lisäksi olet ennakkoluuloton, kansainvälisesti verkostoitunut, ulospäin suuntautunut ja toimit sujuvasti englanniksi. Uuden esimiespolven kouluttaminen on lähellä sydäntäsi. Liiketoiminnallinen ajattelutapa, vahva osaaminen niin numeroista (revenue management), konseptien hallinnasta, kuin elämysten tuottamisesta kuvaa sinua. Kykenet yhdistämään alan käytännön osaamisen ja akateemisen tiedon.

Opetustoiminnan ja opinnäytetyöohjauksen lisäksi pystyt tarvittaessa toimimaan Haaga-Helian kaupallisen toiminnan yritystoimeksiannoissa, tutkimus- ja kehitysprojekteissa sekä koulutuksen vientitehtävissä.

Odotamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden käytännön työelämäkokemusta yllä kuvatuissa tehtävissä, sekä kykyä opettaa englannin kielellä. Opettajakokemus ja pedagoginen pätevyys lasketaan eduksi ja pätevyys tulee suorittaa sovitun ajan kuluessa

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Risto Karmavuo, koulutusohjelmajohtaja
risto.karmavuo@haaga-helia.fi, p. 0400538740.

Hae tehtävää viimeistään 14.11.2019. Liitä hakemukseesi CV.