Hotelli- ja ravintolatyöntekijä Fooninkiin
Finlandiahotelli Fooninki / Restamaakarit Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Etsitkö itsellesi monipuolista työtä hotelli-ja ravintola-alan pyörteistä?

Haemme nyt Seinäjoella sijaitsevaan Hotelli Fooninkiin reipasta ja motivoitunutta tekijää hotelli- ravintola-alan tehtäviin!

Tehtäviisi kuuluu hotellin vastaanotossa asiakkaiden palveleminen, ravintolan asiakkaiden palveleminen ja aamiaisella työskentely. Eduksesi katsomme tehtävässä on aiemman kokemuksen hotelliympäristöstä sekä joustavan asenteen työskentelyyn. Tehtäviin kuitenkin perehdytetään, joten ei hätää, vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kaikista hotellin työtehtävistä. Perehdytyksen jälkeen tulet työskentelemään osittain yksin, joten sinun tulee pystyä toimimaan myös itsenäisesti.

Toivomme työntekijältä joustavaa palveluasennetta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Persoonana olet aurinkoinen ja luotettava tekijä. Pärjäät myös yllättävien tilanteiden kanssa ja tehtävien laadukas hoitaminen on sinulle luontaista. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, alan koulutus tai aiempi kokemus ravintola-alalta on plussaa. Lisäksi toivoisimme, että sinulta löytyy jo hygienia- sekä anniskelupassi.

Töitä tehdään kahdessa eri vuorossa arkisin ja viikonloppuisin tyyöaikojen sijoittuen pääsääntöisesti klo 05-22. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Jos koet kaipaavasi työurallesi uusia tuulia, jätä meille hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504875
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki