(Poistunut julkaisusta)

Hotelli- ja ravintolapäällikkö
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme Tapion Tuvan palvelukseen Kalajoen Hiekkasärkille osallistuvaa HOTELLI- JA RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan majoitus- ja ravintolan päivittäisestä operatiivisen toiminnan sujumisesta nopea tempoisen arjen keskellä ja osallistumaan myös käytännön töihin.  

 


Työtehtävät

Tulet olemaan esimiehenä tärkeä osa osaavaa ja osallistuvaa ammattitaitoista noin 5 hengen vakituista tiimiämme, kesäsesonkina olet lisäksi noin 10 kesätyöntekijän esimies.  Tässä työssä organisointi- ja tiimityöskentelytaitosi pääsevät todelliseen käyttöön. Tärkeä osa työtäsi on toiminnan kehittäminen yhteistyössä omistajien ja muun henkilökunnan kanssa

Edellytykset

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta sekä hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät, että henkilöstö ja asiakkaat ovat toimintamme tärkeimmät osaset, joista haluamme pitää huolta. Sinulta löytyy palveluhenkinen ja tavoitteellinen asenne ja olet luotettava tyyppi. Haluat kehittää itseäsi jatkuvasti ja olla mukana kehittyvän yksikkömme menestystarinassa, tuomalla myös omia näkemyksiäsi Tapion Tuvan toiminnan ja henkilöstön kehittämisestä.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
- kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet
- mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen
- ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si tästä linkistä ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään 5.10.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Tapion Tupa

Tapion Tupa on 42 vuotta täyttävä talonpoikaishenkinen ruokailu-, kokous- ja lomapaikka, joka sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä. Pihapiirissä on 15 hirsirakennusta, joista vanhin pikkuaitta on 1700-luvulta. Perheyritys tarjoaa huone-, huoneisto- ja aittamajoitusta yksittäismatkailijoista ryhmille. Vuodepaikkoja on talvella 100 ja kesäkaudella 150. Tapion Tuvalta löytyy lisäksi oma vesipuisto Tapioland sekä ympäri vuoden avoinna oleva caravanalue. Tapion Tupa on valittu Suomen Parhaaksi Hostelliksi 2019.

www.tapiontupa.fi

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter