Hotelli- ja lomamökkisiivooja
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Haemme asiakkaallemme HOTELLI- JA LOMAMÖKKISIIVOOJIA keikkaluonteisiin töihin

Työnkuva koostuu lomamökkien ja huviloiden siivouksesta, lakanoiden vaihdosta yms. majoitussiivoukseen liittyvistä työtehtävistä.

Töitä on tarjolla 2-4 päivää viikossa, työvuorot sijoittuvat arkipäiville sekä viikonlopuille. On mahdollista siis tehdä pelkkiä arkivuoroja, pelkkiä viikonloppuja tai sekä arki- että viikonloppuvuoroja. Hyvin joustavalla kuviolla.

Päivittäinen työaika klo 8-16 tai 10-16, päivän pituus saattaa hieman vaihdella. Työtehtävät sijaitsevat pääosin Vierumäen/Heinolan suunnilla, kuljetus järjestyy töihin ja takaisin.

Aiempi siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työhön saa hyvän perehdytyksen, hyvällä ja ahkeralla asenteella pärjää pitkälle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työvuorot sovitaan aina tapauskohtaisesti työntekijöiden kanssa. Täytä hakemus oheisen linkin kautta, olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä.

Lisätietoja 

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot