Hotelli- ja keikkasiivoojia Ouluun ja Kempeleelle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Hienoa, siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme aktiiviseen huipputiimiimme

 

HOTELLI- JA KEIKKASIIVOOJIA

 

Oulun ja Kempeleen alueelle. Tässä pestissä pääset tekemään hotellien ylläpitosiivousta sekä peruspesuja, samalla ylläpitäen positiivista asiakaskokemusta! Lisäksi töitä on tarjolla Oulun alueella muissa kohteissamme. Meillä on mahdollisuus koota juuri sinulle sopiva työkokonaisuus: Työvuoroja on tarjolla niin arkisin ja viikonloppuisin kuin aamu-, päivä- sekä iltavuoroissa, joten ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit parhaiten työskentelemään! L&T:llä kaikki palkat määräytyvät kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti. 

 

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Ulospäinsuuntautuneisuus sekä kyky kohdata asiakkaita iloisella ja ammattitaitoisella otteella päivästä toiseen ovat tässä tehtävässä ydinedellytyksiä! Aikaisempi työkokemus, hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat. Tämä työ on liikkuvaa, päivän aikana kertyy niin askeleita kuin kilometrejä, varauduthan siis tähän: omaat hyvän fyysisen peruskunnon ja voimassaolevan B-ajokortin. Oman auton käytöstä kohteiden välillä maksetaan kilometrikorvaus. 

 

Kannustamme ja tuemme sinua mieluusti kouluttautumaan oppisopimuskoulutuksella työn ohessa eli ei hätää, mikäli aikaisempaa taustaa siivousalalta ei vielä ole. 

 

 

Me haluamme puolestamme tarjota sinulle:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet
  • Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön liittyen, niihin vastaa mielellään Palvelumestari Ulla Pyörälä. Lähetäthän kysymyksesi osoitteeseen ulla.pyorala@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot