(Poistunut julkaisusta)

Host Manager
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

NREP:n Serviced Living on uusi, innovatiivinen hotellikonsepti, joka tarjoaa muuttovalmiita studioita joustavilla sopimuksilla. Meillä voit elää keskeisellä sijainnilla vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Haluatko olla mukana lanseeraamassa täysin uutta hotellikonseptia ja tulla alan suunnannäyttäjäksi? Haemme nyt Helsingin ensimmäisiin Serviced Living -konseptin hotelleihin kahta Host Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Työ on vuorotyötä, seitsemänä päivänä viikossa alustavan suunnitelman mukaisesti aamu-, päivä- ja iltavuoroissa.

Tehtävässäsi:

Olet keskeisessä roolissa asiakaskokemuksen muodostumisessa. Pyrit omalla ja tiimisi toiminnalla luomaan kodinomaista tunnelmaa ja varmistamaan vieraillesi erinomaisen majoituskokemuksen.

Host Managerina olet vastuussa hotellisi tuloksesta, osallistut sekä raportointiin että työvuorosuunnitteluun. Vedät kohteessasi tiimiä, joka pyörittää hotellin arkea ja kehittää samalla sen käytäntöjä ja konseptia. Sinä esimiehenä yhdessä tiimisi kanssa toimit yhteistyössä eri palveluntarjoajien kanssa.

Serviced Living -konseptin hotelli ei ole perinteinen hotelli, sillä tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme täysin uudenlainen elämisen kokemus, jonka myötä he viihtyvät luonamme mahdollisimman pitkään.

Olet etsimämme henkilö, kun:

● Sinulla on oikea asenne ja todellista halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla
● Omaat erinomaiset sosiaaliset taidot
● Olet itseohjautuva ja osaat proaktiivisesti tarttua haastaviinkin tilanteisiin
● Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin
● Organisoit tehokkaasti asioita ja kannat vastuuta tekemästäsi työstä
● Osaat luoda ympärillesi yhteisöjä, joihin kuuluvat niin vieraat kuin työkaveritkin, pystyt ylläpitämään näitä yhteisöjä myös digitaalisessa ympäristössä
● Seuraat tiiviisti kaupunkikulttuurin kannalta olennaisia digitaalisia kanavia ja tiedät kiinnostavat tapahtumat ja paikat, joissa kannattaa vierailla
● Omaksut roolisi muuttuvassa ympäristössä ja osaat valmentaa muita toimimaan samoin
● Opit nopeasti uusia asioita ja kyseenalaistat käytäntöjä tuoden niihin kehitysehdotuksia
● Tärkeintä on, että olet innovatiivinen ja halukas heittäytymään uusiin tilanteisiin
● Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta sinulla tulee olla kokemusta asiakaspalvelutyöstä
● Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn täysin uudenlaisen konseptin parissa. Host Managerina pääset kehittämään uutta tapaa elää ja majoittua yhdessä mahtavan tiimin kanssa. Saat vastuuta ja olet mukana kehittämässä hotellin käytäntöjä ja tapaa toimia. Sinulla on vapautta vaikuttaa siihen, että hotellista tulee juuri sellainen, joka palvelee parhaiten asiakkaitaan. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi ja haastamaan itseäsi täysin uudenlaisessa ympäristössä muuttuvine tilanteineen. Tulet osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä, jossa annetaan jokaiselle tilaa toimia.

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, jätä hakemuksesi viimeistään 20.1.2019 kotisivujemme kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä hakijoiden tapaamiset jo hakuaikana. Toteutamme haastattelut arviolta viikoilla 3-5 ja pyrimme suorittamaan valinnat maaliskuun aikana. Työn arvioitu aloitusajankohta on huhtikuussa 2019.

Lisätietoja tarvittaessa:

WorkPower 360° HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi

NREP yrityksenä:

NREP on vuonna 2005 perustettu pohjoismainen kiinteistökehittäjä, - sijoittaja ja rakennuttaja. NREP toimii aktiivisesti useissa kiinteistösegmenteissä, kuten asunto-, logistiikka-, liikekeskus-, hotelli-, pienvarasto-, hoivakoti/senioriasunto- ja opiskelija-asuntosegmenteissä. NREP hallinnoi 4 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja yhtiön käynnissä olevien rakennuttamis- ja kiinteistökehityshankkeiden laajuus Suomessa on yli 100 000 neliömetriä. NREP ottaa toiminnassaan huomioon eri sidosryhmät tavoitteenaan luoda yhteiskunnalle pitkäaikaista arvoa. NREP työllistää Pohjoismaissa yli 140 henkilöä, joista Suomessa 35 henkilöä. Kiinteistöalalla NREP on tällä hetkellä yksi vahvimmista suunnannäyttäjistä uusien konseptien ja innovatiivisten lähestymistapojen johdolla.