(Poistunut julkaisusta)

Host Forenom Aparthotel Turku
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimmista kasvutarinoista? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi!

Oletko palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva? Löytyykö sinulta ”kyllä hoituu” -asennetta?Majoituspalvelu Forenom etsii Turkuun Hansakortteliin avattuun uuteen huoneistohotelliin HOSTIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tärkein tehtäväsi on pitää huolta siitä, että asiakaskokemus on onnistunut alusta loppuun asti ja että huoneistohotelli on aina edustuskunnossa. Asiakaspalvelun lisäksi työ pitää sisällään myös toimistotehtäviä. Tilanteen tullen myös rätti pysyy kädessäsi ja saatatpa joskus lampunkin käydä vaihtamassa.

Tässä työssä menestyminen edellyttää joustavaa palveluasennetta ja oma-aloitteista lähestymistä työhön. Persoonana olet positiivisen rempseä ja yllättävien tilanteiden nopea, sekä laadukas hoitaminen on sinulle luontaista. Olet rohkea ja uskallat ottaa vastuuta.

Arvostamme majoitusalan kokemusta, sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenteesi. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiville klo 13- 21. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset vaikuttamaan asiakaspalvelukonseptin rakentamiseen Hansakorttelin kohteessa. Lisäksi Forenom takaa vauhdikkaan ja innostavan työilmapiirin ammattitaitoisen tiimin jäsenenä. Kansainvälisen ja ison toimijan palveluksessa tarjoutuu myös halukkaille mahdollisuus urallaan etenemiseen niin kotimaassa, kuin Suomen rajojen ulkopuolellakin.

Tunteja sinulle kertyy vähintään 45h/3 vko.

Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi 18.3.2019 mennessä. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana, joten hae tehtävää jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Riia Rantakivi 0504114334.