Hortonomiharjoittelija, Herttoniemen ja Lauttasaaren hoitourakka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme hortonomiharjoittelijoita kunnossapitopalveluihin Herttoniemen ja Lauttasaaren hoitourakkaan kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Hortonomiharjoittelijana tehtäväsi koostuvat pääosin viheralueiden ylläpidon työtehtävistä urakka-alueella, esimerkiksi puiden, pensaiden ja kukkakasvien hoidosta. Urakkaan kuuluvat myös muun muassa kalusteet ja varusteet kuten liikennemerkit, leikkivälineet ja puistonpenkit, joten myös näiden hoitoon ja kunnossapitoon liittyviä työtehtäviä on luvassa viherhoidon lisäksi.

Destian hortonomiharjoittelijana pääset tutustumaan viherpuolen kunnossapidon mielenkiintoiseen maailmaan kaupunkiympäristössä sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon kanssa. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt alkavat toukuussa ja loppuvat elokuussa tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Toivomme, että olet AMK:n hortonomin 1-3 vuosikurssin opiskelija, jolla on jo kokemusta viheralueiden ylläpidon työtehtävistä.Työ on liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia. Pätevyydet, kuten työturvallisuus-, tieturva-, hätä-EA ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia ja työnantaja järjestää ne sinulle tarvittaessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työmaapäällikkö Juho Koskela, 045 139 9442 tai juho.koskela@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Helsinki

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404372
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki