(Poistunut julkaisusta)

Horeca-projektimyyjä
Modeo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Modeo (www.modeo.fi) on yksi Suomen suurimmista ja nopeimmin kasvavista toimisto- ja designkalusteiden maahantuojista ja jälleenmyyjistä. Yrityksen yli kymmenvuotista historiaa on siivittänyt kasvu ja vuodesta toiseen jatkunut nosteemme kertoo paitsi Modeon vahvuuksista ketteränä ja luotettava toimijana, myös erinomaisista, pitkäikäisistä asiakkuuksista.

100% suomalaisen, yksityisomisteisen liikeketjun 12 myymälää ympäri maata edustavat yli 100 kansainvälistä brändiä. Merkittävien B2B-asiakkuuksien ohella Modeo toimii paitsi valtion, myös useiden kaupunkien ja kuntaliittymien sopimustoimittajana.

 

Liiketoimintasektorimme kasvaessa haemme Helsingin toimipisteeseemme

-HORECA-PROJEKTIMYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen projektimyyjää HoReCa-myyntiin.

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintola- ja hotellialalta. Olet oma-aloitteinen ja asiakkaiden auttaminen on lähellä sydäntäsi. Lisäksi voit olla kiinnostunut sisustuksesta. Sinulla voi olla muutaman vuoden myyntikokemus tai haluat ottaa ensimmäisen askeleen ja kehittyä urallasi myynnin tehtäviin.

Tehtäväsi pääpaino on uusasiakashankinnassa. Olet taitava verkostoituja ja aina parempi, jos sinulla ennestään hyvät suhteet HoReCa-alan ammattilaisiin. Tehtävässäsi tarjoat parhaimpia kalustusratkaisuja HoReCa-alan asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaan tarpeiden tunnistaminen sekä parhaiden ratkaisujen löytäminen ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen. Tarjousten teko, myyntityö ja asiakkuuksien hallinta kuuluvat työtehtäviisi ja mielenkiintoiset kalustusprojektit sekä mukavat työtoverit ovat osa arkeasi.

Olet asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi takaavat sen, että verkostoidut helposti ja asiat hoituvat sovitusti. Saatat työskennellä samanaikaisesti useissa projekteissa, joten paineensietokyky ja hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ahkerassa ja nuorekkaassa tiimissä. Me autamme sinua kehittymään ratkaisumyynnin ammattilaiseksi ja tarjoamme provisiopalkkauksen palkan perusosan lisäksi. Perehdytämme sinut kattavaan brändivalikoimaamme tuotekoulutuksella, ja pääset mukaan vaikuttamaan tuotetarjontaan kohderyhmällesi ja saat tulevien kollegoidesi ja käytännön opastusta valikoimamme vahvuuksista tukemaan itsenäistä työskentelyäsi asiakkaiden parissa. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”Horeca-projektimyyjä” osoitteeseen rekry@modeo.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Hakuaika päättyy pe 15.7. ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.