(Poistunut julkaisusta)

HoReCa alan koulutusta tarjolla!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Toimenkuva
Etsimme motivoituneita tulevia HoReCa alan keikkatyöntekijöitä Vaasan alueelle!
Tarjoamme sinulle viikoilla 33 tai 34 perusteet siihen, kuinka HoReCa alalla tehdään tarjoilijan ja/tai tiskaajan hommia! Tämä koulutus sisältää tutustumista työhön alan yrityksissä sekä HoReCa alan kokeneen osaajan perehdytyksen työtehtäviin. Kyseessä ei ole virallinen tutkintoon johtava koulutus, mutta tämä koulutus antaa valmiudet tehdä alalla keikkatyötä taustasta riippumatta.
Koulutus on monipuolinen, joten jos et halua tehdä asiakaspalvelutyötä, mutta haluat tehdä keikkatyötä tiskaten niin tervetuloa! Toisaalta jos haluat oppia asiakaspalvelua ja haluaisit tehdä tarjoilijan hommia niin sinun kannattaa siinäkin tapauksessa ilmoittautua! Koulutus ja mahdollinen työ sijoittuu päiväaikaan.
Odotamme sinulta
Koulutus on tehokas ja nopea tapa päästä kiinni työelämästä, joten hae rohkeasti. VMP Groupilla on krooninen pula alan tekijöistä Pohjanmaan alueella ja ja tarjoamalla sinulle koulutusta aiheeseen toivomme saavamme motivoituneita keikkatyöläisiä. Koulutus ja mahdollinen työ sijoittuu päiväaikaan.
Muut tiedot
Nyt siis kaikki kynnelle kykenevät, laittakaa CV ja vapaamuotoinen hakemus vaasa@vmp.fi ja ilmoitamme teille heinäkuun lopulla ketkä valitaan koulutukseen. Koulutus järjestetään vain jos meillä on vähintään 10 henkilöä mukana!
Kesto
Koulutus järjestetään viikoilla 33 tai 34.
Lisätietoja
Melina Koskinen, vaasa@vmp.fi, 0403075244
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.07.2019 mennessä.