Hoivamestari
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.

 

Haemme touko-elokuun ajaksi yhtä kesätyöntekijää hoivamestarin tehtävään ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Turun sairaalaamme.

 

Hoivamestari Turkuun
   
Hoivamestarin työ on hyvin monipuolista, sillä hän on asiakkaan ensimmäinen, sekä viimeinen kontakti palvelukokonaisuudessa. Hoivamestari on valmis ottamaan tehtäviä hoitaakseen monissa erilaisissa kohdissa ja on aina valmis auttamaan niin asiakkaita, kuin sairaalan sisäisiä sidosryhmiä. Työnkuvana on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta ja maksutapahtumien käsittely.

 

Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-elokuun väliselle ajalle.

  
Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

 

Olet terveydenhuollon ammattilainen (esimerkiksi sairaanhoitaja tai lähihoitaja) tai olet terveydenhuoltoalan opiskelija, jolla opinnot ovat jo hyvin edenneet. On upeaa, että omalta osaltasi haluat tuottaa asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa ja tunnustaudut oma-aloitteiseksi ja auttavaiseksi persoonaksi. Positiivisuus huokuu olemuksestasi ja sinulla on taito lukea ihmisiä, olet empaattinen ja ennakkoluuloton. Eduksi katsomme myös sen, että pystyt palvelemaan asiakkaita suomen kielen lisäksi englanniksi ja ruotsiksi.

 

Muutama sana meistä…

 

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Pääset rakentamaan toimintamme tueksi jatkuvan markkinoinnin mallia, jolla kasvatamme Pohjola Sairaalan tunnettuutta ja vuorovaikutusta kohderyhmiemme kanssa. Sinua odottaa iloinen ja valovoimainen tiimi, jossa naurua riittää ja joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi. 

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea


Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

 

Oletko sinä seuraava mestarimme? 

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta.

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 15.2.2021 mennessä.

● Haastattelemme finalistikandit helmikuun aikana ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille helmikuun loppuun/maaliskuun alkuun mennessä.

● Työsuhde solmitaan lähtökohtaisesti ajalle 24.5. – 29.8.2021, mutta olemme tarvittaessa valmiita joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi.

 

Tästä eteenpäin

 

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, tiimiesimies Mirkka Säilä vastaa niihin mielellään puh. 040 573 6241 tai mirkka.saila@pohjolasairaala.fi

 

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan ensi kesälle.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkistus.

 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.pohjolasairaala.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412715
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku