(Poistunut julkaisusta)

Hoivamestari
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

HOIVAMESTARI


Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. 


Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää. 
 
Haemme nyt Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen Hoivamestaria.
   
Tehtävästä

Hoivamestarin tehtävä on yksi tärkeimmistä tehtävistä Pohjola Sairaalassa. Hoivamestarina olet asiakkaan ensimmäinen sekä viimeinen kontakti palvelukokonaisuudessa ja tehtäviisi kuuluukin ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen. 

Hoivamestarin vastuulla on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta ja maksutapahtumien käsittely sekä lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä. Myös kipsaus olisi olennainen osa tehtäviäsi. 

Hoivamestari on valmis ottamaan tehtäviä hoitaakseen monissa erilaisissa kohdissa ja on aina valmis auttamaan niin asiakkaita, kuin sairaalan sisäisiä sidosryhmiä. Hoivamestarin lämmin ja välittävä asenne näkyy hänen kaikessa tekemisessään ja hänen hymynsä piristää niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin päivää.

 

Odotamme

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet lääkintävahtimestari, sairaanhoitaja, lähihoitaja tai muu terveydenhuollon ammattilainen ja sinulle on jo kertynyt aikaisempaa työkokemusta terveydenhuollon parissa.  Edellytämme sinulta kipsaustaitoa, eikä verinäytteiden ottokaan ole sinulle vierasta. 

Lämmin ja positiivinen asenteesi loistaa ympärillesi ja se näkyy myös asiakkaille ammattitaitoisena ja myönteisenä asiakaskokemuksena asioinnin kaikissa vaiheissa. Tunnustaudut oma-aloitteiseksi ja auttavaiseksi persoonaksi, jolla on taito lukea ihmisiä. Olet empaattinen ja ennakkoluuloton varustettuna hyvällä ammattitaidolla. Eduksi katsomme myös sen, että pystyt palvelemaan asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi.
 
Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään, ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Tarjoamme ympärillesi myös ammattitaitoisen ja sydämellisen tiimin iloisine työkavereineen.

 

Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi. 

 

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Tuula Keinäseen puh 040 172 9421 (20.3 klo 13-14, 23.3 klo 14-15 tai 25.3 klo 12-13) tai sähköpostitse tuula.keinanen@pohjolasairaala.fi
 
Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  
 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkistus.
 
Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi