(Poistunut julkaisusta)

Hoivamestari
Pohjola Sairaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä.

Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.

 

Etsimme Turkuun kesätyöntekijöiksi Hoivamestareita.

 

Hoivamestari

 

Tehtävästä

Olet terveydenhuollon ammattilainen tai opintosi ovat jo loppusuoralla. On upeaa, että omalta osaltasi haluat tuottaa asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa ja tunnustaudut oma-aloitteiseksi ja auttavaiseksi persoonaksi. Positiivisuus huokuu olemuksestasi ja sinulla on taito lukea ihmisiä, olet empaattinen ja ennakkoluuloton varustettuna kuitenkin rautaisella ammattitaidolla. Eduksi katsomme myös sen, että pystyt palvelemaan asiakkaita suomen kielen lisäksi englanniksi ja ruotsiksi.

 

Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle

 

Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Tarjoamme ympärillesi myös ammattitaitoisen ja sydämellisen tiimin iloisine työkavereineen.

 

Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi. 

 

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä

Mirkka Säilään puh 040 573 6241 tai mirkka.saila@pohjolasairaala.fi

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 7.2. mennessä oheisen linkin kautta.

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot, yritysyhteydet, teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi