(Poistunut julkaisusta)

Hoivamestari
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä.

Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.

 

Etsimme Helsinkiin hoivamestaria määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun.

 

HOIVAMESTARI

   

Tehtävästä

 

Hoivamestarin työ on hyvin monipuolista, sillä hän on asiakkaan ensimmäinen, sekä viimeinen kontakti palvelukokonaisuudessa. Etsimme tehtävään henkilöä, joka omalta osaltaan tuottaa asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa. Hoivamestari on valmis ottamaan tehtäviä hoitaakseen monissa erilaisissa kohdissa ja on aina valmis auttamaan niin asiakkaita, kuin sairaalan sisäisiä sidosryhmiä.

 

Tehtävään kuuluu itsenäinen hoitajan vastaanoton pitäminen, päivystyspotilaan vastaanottaminen, kipsaus sekä lääkärin avustaminen polikliinisissä toimenpiteissä. Tämän lisäksi työnkuvana on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta ja maksutapahtumien käsittely. 

 

Odotamme

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan- tai sairaanhoitajan tutkintoa ja vähintään vuoden verran kokemusta kipsauksesta. Tämän lisäksi edellytämme myös hieman aiempaa työkokemusta terveydenhuollon toimialasta. 

Toivomme myös aktiivista otetta kehittää henkilökohtaisia sekä tiimin yhteisiä tehtäviä. Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ja ensi arvoisen tärkeänä pidämme taitoa kohdata asiakas. 

 

Tarjoamme

 

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Pääset rakentamaan toimintamme tueksi jatkuvan markkinoinnin mallia, jolla kasvatamme Pohjola Sairaalan tunnettuutta ja vuorovaikutusta kohderyhmiemme kanssa. Sinua odottaa iloinen ja valovoimainen tiimi, jossa naurua riittää ja joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta. Saat tueksesi myös OP Ryhmän markkinoinnin ja brändin rakentamisen osaajat.

 

Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi.

 

Tästä eteenpäin 

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä tiimiesimies Sarri Peltoseen maanantaina 30.12.19 puhelimitse 040 546 6918 tai sähköpostitse Sarri.Peltonen@pohjolasairaala.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 1.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkastus.

 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi