Hoivamestari
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä.

Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.

 

Etsimme Turkuun HOIVAMESTARIA määräaikaiseen työsuhteeseen 4.10.2020 asti

   

Tehtävästä

 

Hoivamestarin tehtävä on yksi tärkeimmistä tehtävistä Pohjola Sairaalassa. Hoivamestarina olet asiakkaan ensimmäinen sekä viimeinen kontakti palvelukokonaisuudessa ja tehtäviisi kuuluukin ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen.

 

Hoivamestarin vastuulla on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta ja maksutapahtumien käsittely sekä mahdollisesti lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä. Hoivamestari on valmis ottamaan tehtäviä hoitaakseen monissa erilaisissa kohdissa ja on aina valmis auttamaan niin asiakkaita, kuin sairaalan sisäisiä sidosryhmiä. Hoivamestarin lämmin ja välittävä asenne näkyy hänen kaikessa tekemisessään ja hänen hymynsä piristää, niin asiakkaiden, kuin työkavereidenkin päivää.

 

 

Odotamme

 

Olet terveydenhuollon ammattilainen, sairaanhoitaja tai lähihoitaja ja sinulla on työkokemusta vähintään 2-3 vuoden ajalta. Olisi upeaa, jos olisit myös kipsaustaitoinen ja verinäytteiden otto olisi tuttua jo entuudestaan. Omalta osaltasi haluat tuottaa asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa ja tunnustaudut oma-aloitteiseksi ja auttavaiseksi persoonaksi. Positiivisuus huokuu olemuksestasi ja sinulla on taito lukea ihmisiä, olet empaattinen ja ennakkoluuloton varustettuna kuitenkin rautaisella ammattitaidolla. Eduksi katsomme myös sen, että pystyt palvelemaan asiakkaita suomen kielen lisäksi englanniksi ja ruotsiksi.

 

Tarjoamme

 

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Tarjoamme ympärillesi myös ammattitaitoisen ja sydämellisen tiimin iloisine työkavereineen.

 

Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi. 

 

Tästä eteenpäin 

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Mirkka Säilään puh 040 573 6241 tai mirkka.saila@pohjolasairaala.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 17.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot, yritysyhteydet, teetetään huumausainetesti ja terveyskysely sekä Valviran tarkastus.

 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1305923
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku