(Poistunut julkaisusta)

Hoivamestari
Pohjola Sairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Etsimme Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen (hoitovapaasijaisuus) 31.12.2020 asti

HOIVAMESTARIA

Hoivamestarin työ pitää sisällään monia eri tehtäviä ja hoivamestari on asiakkaan ensimmäinen, sekä viimeinen kontakti palvelukokonaisuudessa. Etsimme tehtävään henkilöä, joka omalta osaltaan tuottaa asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa. Hoivamestari on valmis ottamaan tehtäviä hoitaakseen monissa erilaisissa kohdissa ja on aina valmis auttamaan niin asiakkaita, kuin sairaalan sisäisiä sidosryhmiä.

Tehtävään kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta ja maksutapahtumien käsittely sekä tarvittaessa lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä. 

Odotamme

Tehtävän edellytyksenä on lähihoitajan- tai sairaanhoitajan tutkinto ja vähintään vuoden mittainen aiempi työkokemus terveydenhuollon toimialasta. Toivomme myös aktiivista otetta kehittää henkilökohtaisia sekä tiimin yhteisiä tehtäviä. Sinulla on erinomainen palveluasenne ja ensi arvoisen tärkeänä pidämme taitoa kohdata asiakas. 

Tarjoamme 

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä tiimiesimies Sarri Peltonen puh. 040 5466 918 tai sarri.peltonen@pohjolasairaala.fi

Voit hakea tehtävään 1.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viimeiseen päivään.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään huumausainetesti ja terveyskysely sekä Valviran tarkastus.

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa sekä lääkärikeskusta Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. Pohjola Sairaalassa työskentelee yli 500 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. 
http://www.pohjolasairaala.fi