Hoivamestari - sairaanhoidon ammattilainen
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.


Haemme Pohjola Sairaalaan hoivamestaria Kuopioon


HOIVAMESTARI - SAIRAANHOIDON AMMATTILAINEN

 

Hoivamestari on asiakkaan ensi ja viimeinen kontakti Pohjola Sairaalaan, jossa tavoitteena on tuottaa asiakkaalle ammattitaitoinen, lämmin ja myönteinen asiakaskaskokemus asioinnin kaikissa vaiheissa. Työpäivät ovat vaihtelevia, joissa korostuu asiakastyöskentelyn tärkeys aina kliinisestä työstä asiakaspalvelutehtäviin sekä yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa.
Asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät, kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta, maksutapahtumien käsittely sekä ajanvarausasioiden hoitaminen, että tarvittaessa lääkärin työparina toimiminen vastaanottotoiminnassa.

 

Millainen on tuleva työyhteisösi?


Sinua odottaa moniammatillinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva työyhteisö, joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta. Tiimissä korostuu itseohjautuvuus ja yhdessä tekeminen, joka näkyy arjessa toisten auttamisena, tiedon jakamisena ja asioiden eteenpäin kehittämisenä. Vuorovaikutteisuus läpi Pohjola Sairaalan eri ammattiryhmien välillä on omaa luokkaansa; meillä tehdään työtä suurella sydämellä hyvässä yhteishengessä. 


Mitä tarjoamme sinulle?


Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon eri vaiheessa. Ammatillisesta taustastasi ja omasta kehittymishalustasi riippuen, pääset hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi hoivamestarin monipuolisissa tehtävissä.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.  

 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.  

 

Tunnistatko tästä itsesi?


Menestyäksesi työssä, olet terveydenhuollon ammattilainen ja sinulla on alan työkokemusta muutaman vuoden ajalta. Olet koulutukseltasi lääkintävahtimestari, lähi- tai sairaanhoitaja. Kliinisen työn lisäksi tehtävässä on merkittävästi kirjallisia taustatehtäviä ja puhelintyötä, joten tarkkuus niin sanallisessa kuin suullisessa viestinnässä on edellytys. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Työskentelet sujuvasti eri järjestelmien kanssa ja otat uudet työkalut vaivatta osaksi arkeasi. 

 

Työkokemus yksityisen terveydenhuollon toiminnasta, kuten myös koulutus ja kokemus kipsityöstä tai halukkuus kouluttautua siihen katsotaan eduiksi tehtävää täytettäessä. 

 

Työskentelysi on asiakaslähtöistä ja luot ammattitaitoisella ja positiivisella asenteella myönteistä asiakaskokemusta. Oma-aloitteisuus, tilannetaju, vastuunotto ja ongelmanratkaisukykysi ovat osa sinua. Pystyt toimimaan rationaalisesti tilanteesta riippumatta. 

 

Miten tästä eteenpäin?

 

Kiinnostuitko? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa mielellään Yksikönpäällikkö Mari Nevala puh.  043 820 2399 ma 3.5. klo 13-15, ke 5.5. klo 8-10, ti 11.5. klo 8-9 ja 15-16.
Hae tehtävään to 13.5.21 mennessä osoitteessa op-careers.fi kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot, yritysyhteydet, teetetään huumausainetesti ja terveyskysely sekä Valviran tarkastus.

 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot