(Poistunut julkaisusta)

HOIVAMESTARI, kesätyö
Pohjola Sairaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä.

Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.

Etsimme Tampereelle hoivamestareita määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi.

HOIVAMESTARI, kesätyö

 

 Tehtävästä

Hoivamestarin työ on hyvin monipuolista, sillä hän on asiakkaan ensimmäinen, sekä viimeinen kontakti palvelukokonaisuudessa. Etsimme tehtävään henkilöä, joka omalta osaltaan tuottaa asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa. Hoivamestari on valmis ottamaan tehtäviä hoitaakseen monissa erilaisissa kohdissa ja on aina valmis auttamaan niin asiakkaita, kuin sairaalan sisäisiä sidosryhmiä.

Työnkuvana on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta ja maksutapahtumien käsittely. 

Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Tämän lisäksi edellytämme myös hieman aiempaa työkokemusta yksityisestä terveydenhuollon toimialasta sekä asiakaspalvelutyöstä.

Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ja ensi arvoisen tärkeänä pidämme taitoa kohdata asiakas. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja katsomme ruotsin kielen taidon eduksesi.

Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Sinua odottaa iloinen, moniammatillinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva työyhteisö, joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta.

Tästä eteenpäin 

Voit hakea tehtävään 9.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä tiimiesimies Maikku Lehtoseen sähköpostitse maikku.lehtonen@pohjolasairaala.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkastus.

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi