(Poistunut julkaisusta)

Hoivamestari, kesätyö
Pohjola Sairaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Etsimme Oulun Pohjola Sairaalaan kesätyöntekijää hoivamestariksi.
 
HOIVAMESTARI
   
Tehtävästä

Hoivamestarin työ Pohjola Sairaalassa pitää sisällään monia eri tehtäviä ja hoivamestari on asiakkaan ensimmäinen, sekä viimeinen kontakti palvelukokonaisuudessa. Hoivamestari toimii vastaanotossa, polilla sekä lääkärin työparina.
 
Tehtävään kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta ja maksutapahtumien käsittely sekä mahdollisesti lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä. 
 
Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle.


Odotamme

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on lähihoitajan koulutus, mutta sairaanhoitajan koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi olet hankkinut jo aiempaa työkokemusta terveydenhuollon toimialasta mielellään vuoden ajalta. Koulutuksen sekä työkokemuksen lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa kommunikointitaitoa suomeksi sekä englanniksi ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 
Kykenet työskentelemään sujuvasti tiimissä kuin tiimissä, mutta myös itsenäinen työskentely luonnistuu sinulta. Hoivamestarin lämmin ja välittävä asenne näkyy hänen kaikessa tekemisessään ja hänen hymynsä piristää, niin asiakkaiden, kuin työkavereiden päivää – toivomme, että tunnistat kuvauksesta itsesi. 

 
Tarjoamme

Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Sinua odottaa iloinen, moniammatillinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva työyhteisö, joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta. 


Tästä eteenpäin 

Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae mukaan viimeistään 2.2.2020 mennessä. Mikäli olet kiinnostunut useamman paikkakunnan kesätyötehtävistä, haethan tehtäviä erikseen. 
 
Jos mielessäsi on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai kesätyöhön liittyen, niin esimies Marke Kinnunen (puh. 0400-946544, marke.kinnunen@pohjola.fi ) antaa sinulle mielellään lisätietoja 22.1. jälkeen arkipäivinä klo 8-16 puhelimitse tai sähköpostitse. 
 
Tarkastamme valituilta kesätyöntekijöiltä alan normaalin käytännön mukaisesti luottotiedot ja suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. Lisäksi työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
 
Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi