(Poistunut julkaisusta)

HOIVAMESTARI, kesätyö
Pohjola Sairaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Etsimme Helsinkiin hoivamestaria määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. 

HOIVAMESTARI   

Tehtävästä

Hoivamestarin työ on hyvin monipuolista, sillä hän on asiakkaan ensimmäinen, sekä viimeinen kontakti palvelukokonaisuudessa. Etsimme tehtävään henkilöä, joka omalta osaltaan tuottaa asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa. Hoivamestari on valmis ottamaan tehtäviä hoitaakseen monissa erilaisissa kohdissa ja on aina valmis auttamaan niin asiakkaita, kuin sairaalan sisäisiä sidosryhmiä.

Työnkuvana on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta ja maksutapahtumien käsittely. Hoivamestari toimii myös lääkäreiden työparivastaanotolla, johon kuuluu tiivis yhteistyö ortopedin ja asiakkaan kanssa.

Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle.

 

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Tämän lisäksi edellytämme myös hieman aiempaa työkokemusta terveydenhuollon toimialasta. 
Toivomme myös aktiivista otetta kehittää henkilökohtaisia sekä tiimin yhteisiä tehtäviä. Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ja ensi arvoisen tärkeänä pidämme taitoa kohdata asiakas. 

 
Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Pääset rakentamaan toimintamme tueksi jatkuvan markkinoinnin mallia, jolla kasvatamme Pohjola Sairaalan tunnettuutta ja vuorovaikutusta kohderyhmiemme kanssa. Sinua odottaa iloinen ja valovoimainen tiimi, jossa naurua riittää ja joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta. Saat tueksesi myös OP Ryhmän markkinoinnin ja brändin rakentamisen osaajat. 

Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi. 


Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä tiimiesimies Sarri Peltoseen arkisin klo 8-16 puhelimitse 040 546 6918 tai sähköpostitse Sarri.Peltonen@pohjolasairaala.fi. 
 
Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 2.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkastus. 
 
Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi