(Poistunut julkaisusta)

Hoivamestareita keikkatyöhön Helsingin Pohjola Sairaalaan
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Haemme nyt tarvittaessa työhön kutsuttavia hoivamestareita Pohjola Sairaalaan Helsinkiin.

Työtehtävät

Hoivamestarin työtehtävään sisältyy asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä muita palveluprosessiin liittyviä työtehtäviä, kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta, maksutapahtumien käsittely sekä tarvittaessa ajanvarauspuhelimeen vastaaminen. Hoivamestarina sinulla voi olla koulutuksestasi riippuen mahdollisuus toimia myös lääkärin vastaanottotoiminnassa lääkärin työparina.

Hoivamestari on potilaan ensimmäinen kontakti Pohjola Sairaalaan ja hänen vastuullaan on omalta osaltaan tuottaa potilailleen ammattitaitoinen, lämmin ja myönteinen asiakaskokemus asioinnin kaikissa vaiheissa. Voit olla esimerkiksi opiskelija, vastavalmistunut tai jo kokeneempi hoitoalan ammattilainen. Tärkeintä on aito halu palvella asiakkaita hymyillen, sillä maan paras asiakastyytyväisyys näkyy kaikessa työssämme.

Toivomme sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta terveydenhuoltoalan asiakaspalvelusta
- Terveydenhuoltoalan koulutus (voit olla myös alan opiskelija)
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista työotetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
- Kiireen- ja paineensietokykyä
- Monipuolista järjestelmäosaamista

Tarjoamme

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja määräaikainen vuokratyösopimus tehdään puoleksi vuodeksi. Etsimme nimenomaan tarvittaessa työhön kutsuttavia henkilöitä keikkatyöhön. Työvuorot määräytyvät Pohjola Sairaalaan aukioloaikojen mukaisesti maanantain ja sunnuntain välille. Palkkauksen pohjana toimii yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus.

Asiakkaamme Pohjola Sairaala tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden näyttää kykysi ja kehittää osaamistasi viihtyisässä työympäristössä. Ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi tukee sekä avustaa sinua päivittäisessä työssäsi. Tule mukaan osaksi reipasta, iloista ja aikaansaavaa työyhteisöä!

Huomaathan, että hoivamestarin työssä työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan hakulinkin kautta, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 28.2.2018. Valitsemme henkilöt heti sopivien löydyttyä.

Tiedot
Haku päättyy: 28.2.2018 (hakuaikaa jatkettu)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 6 kuukautta
Työaika: Tarvittaessa töihin kutsuttava
Toimeksiantaja: Pohjola Terveys Oy
Työpaikan osoite: Puutarhurinkuja 2, Helsinki
Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi.
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27149&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.