(Poistunut julkaisusta)

Hoivakotiin lähihoitaja, keikkatyö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haluaisitko tehdä lisätyötä oman työsi tai opintojesi ohessa keikkaillen?
Haemme asiakkaallemme lähihoitajia joustavaan keikkatyöhön Esperin eri yksiköihin Helsingin seudulle. Voit työskennellä oman aikataulusi mukaan joko harvemmin tai useita kertoja viikossa.

Tarjoamme keikkatyötä hoivakodeista, joissa työpäivät koostuvat monipuolisista ikäihmisten hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Vuoroja on tarjolla Vihdistä ja Siuntiosta alkaen aina Helsingin keskustaan asti!

Kerro meille millä alueella haluaisit työskennellä ja tuleeko työkohteiden sijaita julkisten kulkuvälineiden reitillä vai onko sinulla auto käytettävissä työmatkoihin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Voit myös olla opiskelija, jolla opinnot ovat jo loppusuoralla. Tutkintosi lisäksi tarvitset lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.

Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta joka määräytyy kokemuksesi mukaan, huomioiden ikälisät ja vuorokohtaiset lisät.

Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi sekä mahdollisista LOVe suorituksistasi.

Tulet työllistymään Baronan työntekijäksi. Olemme joustavia ja autamme työntekijöitämme sovittamaan työn ja elämän yhteen.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina.