(Poistunut julkaisusta)

Hoivakodin johtaja
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haemme HOIVAKODIN JOHTAJAA Attendo Varistoon, Vantaalle

Attendo Varisto on syyskuussa 2011 avattu hoivaa ja turvaa ikäihmisille tarjoava 60-paikkainen hoivakoti Vantaalla. Hoivakodissa asuu tehostetun palveluasumisen asiakkaita ympäri vuorokauden. Hoivakodissa työskentelee johtajan lisäksi lähi- ja sairaanhoitajia, avustavaa henkilökuntaa, sosiokulttuurista virkistystoimintaa toteuttava henkilö sekä kokki. Ateriat tehdään omassa valmistuskeittiössä.

Keskeistä hoivatyössämme ovat asukkaiden perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista huolehtiminen, arvokkuuden osoittaminen ja mielekkään arjen mahdollistaminen. Visiomme on vahvistaa ihmistä ja työssämme toteutamme arvojamme - osaamista, sitoutumista ja välittämistä.

Hoivakodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista hoivakodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Käytössämme on myös mm. Smartum-liikunta -ja kulttuurietu ja ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet sekä tuki.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta
  • Vähintään 3 vuotta kokemusta vanhustyöstä
  • Johtamisen pätevyyttä (1-2 vuotta) tai 20-30 op laajuiset johtamisopinnot 
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä terveydenhuollon ammattilainen, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa rekry.attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse simo.saaranen@attendo.fi. Laitathan palkkatoiveesi mukaan.