(Poistunut julkaisusta)

Hoivakodin johtaja
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Haetaan HOIVAKODIN JOHTAJAA Attendo Hultintupaan, Hämeenlinnaan

Attendo Hultintupa on 42:lle ikärikkaalle asukkaalle hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti. Uusi ja ikääntyneiden tarpeisiin suunniteltu Hultintupa on valmistunut syyskuussa 2014. Hoivakoti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, monipuolisten palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien etäisyydellä Hämeenlinnassa, osoitteessa Hultinkatu 8. Palvelukoti Hultintuvan kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään.

Hoivakodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa.

Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon.

Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta, hoiva-alalta, ikäihmisten parista. Edellytämme myös vähintään kahden-kolmen vuoden työkokemusta esimiestehtävistä mielellään vastaavasta yksiköstä, kotihoidosta, palvelutalosta tai / ja käytyä esimieskoulutusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Laitathan hakemuksesi ja CV:n aluejohtaja Tiina Taloselle: tiina.talonen@attendo.fi. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tiina Talonen, tiina.talonen@attendo.fi.