(Poistunut julkaisusta)

Hoiva-avustajia
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Haemme hoiva-avustaja-nimikkeellä motivoituneita ja osaavia henkilöitä senioreiden avustamiseen heidän omissa kodeissaan sekä tarvittaessa myös kodin ulkopuolella. Työ on liikkuvaa ja voi tapahtua asiakkaan kotona, ulkona, kahvilassa tai missä ikinä apua tarvitseva henkilö haluaakin. Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta hoiva-avustajan työstä tai olisit kouluttautunut vanhustyöhön. Kokemusta ei silti ole pakko olla.

Paikkoja on auki runsaasti ja vuoroja voi olla muutaman kerran kuukaudessa ja hyvälle tekijälle voi olla useita vuoroja viikossa. Tästä neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Vuorot sovitaan etukäteen oman hoidettavan kanssa ja pääset itse myös vaikuttamaan niihin. Toivomme, että sinulla on oma auto käytössä tai ainakin osaat julkisilla kulkea eri kohteisiin joskus samankin päivän aikana.

Työ on monipuolista ja toivomme, että autettavalla henkilöllä olisi sama avustaja joka kerta. Haluamme tarjota pitkäaikaisen työn, joka antaa iloa myös työntekijälle.

Arvostamme hakijassa nuhteetonta taustaa, aiempaa kokemusta hoiva-avustajan tai henkilökohtaisen avustajan töistä ja kykyä liikkua koko pk-seudun alueella. Voit tehdä tätä työtä myös oman työsi ohella ja voit olla hoiva-avustaja tai lähihoitaja koulutukseltasi. Kohteisiin ja asiakkaisiin sekä työtehtäviin perehdytetään. Työ sopii myös hyvin eläkeläiselle, joka haluaa tehdä lisätöitä.

Jätä hakemus sivuillamme. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452.