Hoiva-avustajaksi rekrytointi- ja oppisopimuskoulutuksella (20 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021

Tehtävän kuvaus

Hoiva-avustajan koulutus on nyt ensimmäistä kertaa mahdollista suorittaa rekrytointi- ja oppisopimuskoulutuksella Helsingin sosiaali- ja terveystoimialalla. Hoiva-avustajan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi asukkaiden päivittäisissä toimissa ja kuntoutumisessa avustaminen, asiakkaan toimintakyvyn edistäminen sekä erilaiset peruspalvelutehtävät kuten pyykkihuolto ja ruokahuoltoon liittyvät tehtävät.

Koulutus alkaa rekrytointikoulutuksena 10.8. ja se jatkuu 10.12.2021 saakka. Tänä aikana suoritat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (lähihoitaja) kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnon osan. Koulutukseen voidaan valita 20 opiskelijaa.

Rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja alalle käytännössä soveltuvuutensa osoittaneet suorittavat oppisopimuksella ikääntyvien osallisuuden edistäminen -tutkinnon osan. Oppisopimus alkaa tammikuun 2022 alussa ja kestää noin vuoden.

Oppisopimuksen aikaiset työpaikat ovat sosiaali- ja terveystoimialan seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja vammaispalveluissa. Osa työvuoroista sijoittuu iltoihin ja viikonloppuihin. Tehtäväkohtainen palkka oppisopimuksen alkaessa on 1723,96 euroa/kk.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja soveltuvuustestaukseen, jotka pidetään keskiviikkona tiistaina 15.6. Suomen kielen riittävän taidon arvioimiseksi muunkieliset hakijat ohjataan tarvittaessa kielitestiin, joka pidetään ennen soveltuvuustestiä. Koulutukseen valitut saavat tiedon viimeistään perjantaina 18.6.2021.

Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan kanssamme torstaina 29.4. klo 12-13. Pääset osallistumaan infoon klikkaamalla tätä linkkiä

Lisätietoja hoiva-avustajan työstä sosiaali- ja terveystoimialalla antaa työvoimasuunnittelija Tiina Luoma, puh. 09 310 50881 ja opiskelusta Stadin aikuisopistossa hoitotyön opettaja Minna Koivukangas, puh. 040 8200847.

Tietoa työvoimakoulutuksen etuuksista ja koulutukseen hakeutumisesta saat TE-palveluiden työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702. Rekrytointikoulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja ylläpitokorvausta.

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN: Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa http://www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus. Hakusanana toimii koulutuksen numero 698830. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata http://www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.
Paperihakemus on mahdollista jättää TE-toimistoon.

HUOM! HAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN EI ONNISTU KAUPUNGIN JÄRJESTELMÄÄN.

Koulutuksemme on tarkoitettu juuri sinulle, joka
- olet kiinnostunut hoitoalasta
- olet soveltuva hoitoalalle
- olet vähintään 20-vuotias HELSINKILÄINEN
- sinulla on riittävän hyvä suomen kielen taito (B1.2)
- sinulla on hyvä terveys ja sitoudut ottamaan kaikki tarvittavat, työn kannalta pakolliset rokotukset
- pystyt tekemään 2-vuorotyötä
- sinulla ei ole vakituista työ- tai opiskelupaikkaa.

Mikäli olet tehnyt aikaisemmin asiakaspalvelu- tai hoitotyötä, se luetaan sinulle eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442391
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki