Hoiva-avustaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tehtävän kuvaus

Hei hoiva-avustaja!

Haemme Laajasalon palvelutalon asumisyksikköön koulutettua hoiva-avustajaa sijaisuuteen keväälle 2021. Meitä on täällä Laajasalon palvelutalon asumisyksikössä moniammatillinen tiimi ja 30 asukasta odottamassa sinua. Asukkaat muuttavat meille alle 65-vuotiaina, mutta saavat meiltä kodin, vaikka koko loppuelämäksi. Asukkaillamme on usein neurologisista ja mielenterveydellisistä syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita.

Meillä hoiva-avustajan tehtävä on monipuolinen ja siihen kuuluu niin asukkaitten avustamista henkilökohtaisissa arjen askareissa kuin kodinhoidollisia tehtäviä. Työ voi sisältää myös asukkaiden saattamista esim. lääkäriin. Työ on kaksivuorotyötä ja sijoittuu 07:30-21:00 väliselle ajalle.

Työyhteisömme toimii ennakkoluulottomasti ja avoimesti yhteisten pelisääntöjen mukaan, joten toivomme samaa myös sinulta. Meillä on hyvä työilmapiiri ja yhteishenki, joten haussa on tiimipelaaja, joka ymmärtää joustavuuden nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Asukkaamme odottavat sinulta ystävällisyyttä sekä aitoa halua auttaa ja tukea arjen tarpeissa. Työyhteisömme odottaa sinulta erityisesti tekemisen meininkiä ja halua oppia uutta. Sinun ei siis tarvitse olla mestari, vaan voit olla myös vasta valmistunut hoiva-alan ammattilainen.

Saat meillä hyvän perehdytyksen sekä asukkaiden, työyhteisön ja esihenkilön tuen. Helsingin kaupungilla sinua odottavat ison työnantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Jos koet, että paikka voisi olla sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Hoiva-avustajan koulutus

Suomen kielen hyvä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen avustavista tehtävistä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anneli Noroma, osastonhoitaja, p. 040 336 1258

Lisätietoa

https://www.facebook.com/laajasalonpalvelutalo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414396
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki