Hoiva-avustaja tai lähihoitaja Järvenpäähän
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Kotoisa, lämminhenkinen ja toiminallinen yksikkö, jossa viihtyvät niin iäkkäät asiakkaat kuin myös henkilöstö! Tämä lause tiivistää Järvenpäässä sijaitsevan ikäihmisten kohteemme pääpiirteet. Etsimme nyt hoiva-avustajaa TAI lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen muistisairaille ikäihmisille suunnattuun palveluasumisen yksikköön. Kohde sijaitsee Järvenpäässä, rauhallisella Terholan asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Mikäli haluat olla luomassa ikäihmisten mielekästä arkea vehreässä ja viriketoimintaa tukevassa työympäristössä - niin tämä kohde on täydellinen vaihtoehto sinulle!

Työnkuvaus:

Kohde on palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa. Asukkaiden arjessa huomioidaan hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Hoitajan työtehtäviin kuuluu päivittäisiä perushoidollisia toimia sekä potilaan arjen tukemista kuntouttavalla työotteella ja hyvällä mielellä. Näkökulmasi hoitotyöstä ovat arvokkaita myös yksikön toimintatapojen edelleen kehittämisessä ja voitkin omalta osaltasi vaikuttaa yksikön arkityön toteuttamiseen. Kyseessä on täysituntinen toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja työtä on mahdollista tehdä 3- tai 2-vuorotyönä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä toivomme joko hoiva-avustajan tai lähihoitajan tutkintoa, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan haussa huomioon. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Voimassa oleva rokotesuoja sekä hygieniapassi ovat tässä tehtävässä pakolliset.

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa pääset kehittämään ikäihmisten parempaa arkihoivaa ja uusille ideoille on aina sijaa. Sinut ottaakin vastaan lämminhenkinen ja yhteenhioutunut työtiimi, joka auttaa sinut alkuun uuden työsi kanssa. Työskentelet ensimmäiset kuusi kuukautta MediPowerin jälkeen, jonka jälkeen sinun on mahdollista siirtyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta (p.040 621 4660)! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478081
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää