Hoiva-avustaja, Taavin muistipalvelukeskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Hoiva-avustajana vastaat monipuolisesti asiakkaiden hyvinvoinnista. Huolehdit asiakkaiden perushoidosta ja mahdollistat heille osallistumisen arjen askareisiin sekä sosiokulttuuriseen toimintaan.

Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, moniammatillisen tiimin sekä asiakkaan läheisten kanssa. Huolehdit, että arkipäivän yksilölliset tarpeet toteutuvat muistisairaiden asiakkaiden liikkumissuunnitelmassa liikunnan, ulkoilun ja viriketoiminnan keinoin. Työtäsi ohjaavat asiakkaan yksillöllinen elämänhistoria, tavat ja tottumukset.

Työpaikan nimi: Taavin muistipalvelukeskus
Työaika: jaksotyö 114,45h / 3vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hoiva-avustajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon osat: kasvun ja osallisuuden edistäminen 25 osp sekä ikääntyvien osallisuuden edistäminen 35 osp.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sitoutumista palvelukonseptin mukaisen toiminnan toteuttamiseen sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta, aktiivisuutta ja halua oppia uutta sekä myönteistä asennetta hoivateknologian käyttöön ja valmiuksia viriketoiminnan järjestämiseen.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden / muistisairaiden hoidosta / palveluasumisesta ja osaamista muistisairaiden toimintakyvyn edistämisestä, kuntoutuksesta sekä luovien ja virikkeellisten työskentelytapojen käytöstä. Arvostamme myös luovuutta sekä kiinnostusta uusien toimintakäytäntöjen kehittämiseen.

Espoon Mankkaalla sijaitseva muistipalvelukeskus tarjoaa ympärivuorokautista asumista 23:lle muistisairaalle. Keskus tarjoaa myös muistisairaiden kotona asumisen tukemiseksi lyhytaikaista hoivaa, päivätoimintaa sekä ympärivuorokautista puhelinneuvontaa.
Henkilökunnan määrä on 43.

Toiminta pohjautuu muistisairaiden ihmisten erityistarpeiden ymmärtämiseen ja henkilökunnan korkeatasoiseen tietotaitoon. Muistisairaalle ihmiselle tämä merkitsee mahdollisuutta säilyttää ihmisarvonsa sekä kokea turvallisuutta ja onnistumisen tunteita. Henkilökunnan toiminnassa korostuu asiakkaiden toimintakyvyn tukeminen sekä lääkkeettömien hoitomuotojen käyttö. Toiminta on yhteisöllistä, läheiset ja muut vierailijat ovat kiinteästi mukana ja tukena asiakkaiden elämässä. Ympärivuorokautisen hoivan piirissä olevat asukkaat voivat asua yksikössä elämänsä loppuun asti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot