Hoiva-avustaja, seniorikeskus (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme hoiva-avustajia kesälomasijaisiksi mukaviin työyhteisöihimme Riistavuoren seniorikeskukseen. Työt alkavat 24.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako sinua ikäihmisten kanssa työskentely? Riistavuoressa toimivat ympärivuorokautista hoitoa tarjoavat arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammihovi, muistisairaiden ikäihmisten ryhmäkodit Tupasvilla, Selja-, Paatsama- ja Angervokodit, psykogeriatrinen ryhmäkoti Metsäkoto sekä palveluasunnot DE.

Hoiva-avustajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä. Tehtäviisi kuuluu niin asukkaiden avustamista henkilökohtaisissa arjen askareissa kuin kodinhoidollisia tehtäviä. Työ voi sisältää myös asukkaiden saattamista esim. lääkäriin. Työ on kaksivuorotyötä. Työvuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa.

Edellytämme sinulta kiinnostusta ikäihmisten kanssa työskentelyyn. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä iloista työasennetta.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi työsuhdematkalippuedun, työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Tule osaksi osaavia tiimejämme mahdollistamaan asiakkaidemme ja asukkaidemme hyvää arkea!

Hoiva-avustajan tutkinto tai muu vastaava koulutus.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palvelupäällikkö Kirsi Salmi, 09 310 24627, kirsi.m.salmi@hel.fi

Lisätietoa

www.hel.fi/riistavuori

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot